Andreea Ibacka, despre celebritate: „Momentele mele de divă țin câteva minute…” Vedeta lucra într-un domeniu complet diferit înainte de a debuta în televiziune

27 08. 2024, 12:23

Andreea Ibacka a vorbit despre începuturile carierei în televiziune, dar a dezvăluit și câteva detalii neștiute despre ea. Iată ce a mărturisit! 

Andreea Ibacka s-a făcut remarcată, atât pentru talentul actoricesc cât și pentru prezența în televiziune. Blondina a mărturisit că a muncit foarte mult pentru a atinge succesul, deși lucra la bancă atunci când a început să joace în prima telenovelă. 

Andreea Ibacka, despre începuturile carierei 

Vedeta povestește că nu cunoștea pe nimeni în televiziune atunci când și-a făcut debutul, mai mult, profesa într-un domeniu care nu avea nici o legătură cu televiziunea. 

„Cât despre debut și despre drumul pe care trebuia să-l urmez – am tot povestit – inițial nici nu mi-am dat seama pe unde merg. Am ajuns la casting aproape din greșeală, atunci când eram studentă la ASE, lucram în cu totul alt domeniu și nu cunoșteam pe nimeni în televiziune. N-aveam nici firimituri de pâine lăsate pe drum, vorba aceea, ca Hänsel și Gretel. Dar am pășit de mână cu echipa potrivită, dornică să învăț (tocilara din mine). Am muncit mult, dar a meritat.”, a spus Andreea Ibacka pentru Viva. 

Cum a schimbat-o celebritatea 

Andreea Ibacka susține că nu s-a lăsat schimbată de celebritate, iar în timpul liber este tot un om simplu care face curat în casă și plătește facturi. 

„Probabil nu sunt prima care spune asta: atunci când ești celebru, nu mai ai rate la bancă. Mă salută lumea pe stradă, da, mă întreabă de familie ori de sănătate, le sunt ca o vecină simpatică, zic eu. Din exterior, lucrurile se văd diferit. Am muncit foarte mult, constant, iar familia mi-a dat întotdeauna echilibrul necesar, nu-mi amintesc să fi pierdut busola pe traseu. Momentele mele de divă țin câteva minute, preț de o ședință foto sau vreun reel pe Instagram. La bază, tot Cenușăreasa. Știi ce zic, familie mare, responsabilități, timpul liber se împarte între rufe, mâncare, curățenie și facturi.”, a mai adăugat ea. 

Lucruri neștiute despre vedetă

Întrebată de sursa citată, despre cele 5 aspecte pe care oamenii nu le cunosc despre ea, Andreea Ibacka a spus: 

„În studenție am lucrat la bancă, sunt oameni care încă îmi spun că mă recunosc de la ghișeu. Am studiat 8 ani de vioară și 4 ani de pian. În copilărie mi-ar fi plăcut să fac fotbal de performanță, participam la toate campionatele de tenis de picior din cartier. Mi-ar plăcea să fiu pilot de raliu. Familiei mele, nu. Sunt șanse mari să mă vezi în trafic conducând o dubă, cu tot cu remorcă la cârlig.” 

 

 

Sursă foto: social media